Disclaimer

Aan de samenstelling van deze website wordt de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie niet volledig of onjuist is. Coöperatieve Media Pensioen Diensten U.A. (MPD) aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid. Tevens sluit MPD elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit, of verband houdt met het gebruik van c.q. de onmogelijkheid van het gebruik van, het vertrouwen op, alsmede het (nalaten van) ondernemen van acties naar aanleiding van de op deze website gepubliceerde informatie.

MPD biedt geen garantie voor het foutloos en ononderbroken functioneren van deze website. MPD is niet aansprakelijk voor het tijdelijk, permanent, geheel of gedeeltelijk niet beschikbaar zijn van de website. MPD is niet verantwoordelijk voor informatie in banners, buttons of de inhoud van enige website van derden. Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet het eigendom zijn van MPD, zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de website.

Alle informatie op deze website is eigendom van MPD. De inhoud mag alleen worden gebruikt voor privé- en niet-commerciële doeleinden. Het is zonder voorafgaande toestemming niet toegestaan om inhoud van de website geheel of gedeeltelijk te vermenigvuldigen of aan derden beschikbaar te stellen.

Op het gebruik van de website en op de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

Bent u benieuwd naar wat MPD voor u kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een nadere kennismaking.