Nieuws

PNO Media en uitvoeringsorganisatie MPD gaan samen tot 1 zelfadministrerend fonds

Het pensioenfonds voor de creatieve en digitale sector, PNO Media, gaat samen met de eigen uitvoeringsorganisatie Media Pensioen Diensten (MPD).

Lees meer

MPD Jaarverslag 2021: Corona, fusie met PNO Media en nieuw pensioenstelsel

De dienstverlening van MPD vond in 2021 wederom grotendeels vanuit huis plaats in verband met de coronabeperkingen. Wij hebben ons voorbereid op het hybride werken, zodat ook in de toekomst op kantoor of op afstand gewerkt kan worden. Onze medewerkers zijn van groot belang in de dienstverlening aan onze klanten, hun gezondheid staat voorop. Het thuiswerkadvies van de rijksoverheid is het hele jaar onze leidraad geweest.

Dit heeft geresulteerd in een zeer lage besmettingsgraad en in het continu waarborgen van onze dienstverlening.

Lees meer

MPD publiceert Jaarverslag 2020

Naast de reguliere activiteiten werd MPD, net als heel de wereld, in maart 2020 geconfronteerd met het coronavirus en de daarbij behorende maatregelen. Vanaf dat moment is MPD overgeschakeld naar werken vanuit huis in plaats van onze locatie in Hilversum. Werken vanaf afstand werd in 2 weken geïntroduceerd. 

Lees meer

Werken bij MPD voelt als tweede thuis

Werken bij een pensioenuitvoerder saai? Bij MPD zeker niet! Uit het medewerkerstevredenheidsonderzoek blijkt dat de medewerkers van MPD hun werkgever maar liefst een 7,7 geven. Een mooi cijfer, dat ruim boven het landelijk gemiddelde ligt.

Lees meer

Nieuwe website voor PNO Media

De website voor PNO Media is vernieuwd. 

Lees meer