Arbeidsvoorwaarden

Medewerkers van MPD volgen de CAO voor het Omroeppersoneel. Daarnaast kun je gebruik maken van speciale regelingen en faciliteiten. MPD biedt een prettige werksfeer én volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. 

Dit alles bij elkaar vormt een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden. Met keuzevrijheid, zodat je de voorwaarden kunt laten aansluiten bij jouw persoonlijke levenssituatie. Alle voorwaarden staan uitgebreid beschreven in een Personeelsgids MPD. Hieronder zetten we een paar belangrijke afspraken voor je op een rijtje.

Eindejaarsuitkering

Naast je maandelijkse salaris en jaarlijks vakantiegeld van 8 procent, ontvang je een eindejaarsuitkering van 6 procent.

Pensioen

Wij hebben uiteraard een prima pensioenvoorziening en we betalen een groot deel van de pensioenpremie.

Werkduur, werktijden en verlof

Wij vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Daarom telt een gemiddelde werkweek bij ons 36 uur. Wil je minder uren werken, dan is dat in de meeste gevallen mogelijk. Wij werken met flexibele werktijden. Je kunt jouw werktijden met je leidinggevende bespreken. De publieksafdelingen zijn geopend tussen 8.00 en 17.30 uur. Heb je een volledige baan dan heb je recht op 200 uur vakantie per jaar. 

Bent u benieuwd naar wat MPD voor u kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een nadere kennismaking.