Vacatures en sollicitatieprocedure

Of het nu gaat om experts op pensioengebied, finance en control of beleids-, staf- of commerciële functies. MPD is een organisatie waaraan professionals hun hart kunnen ophalen.

Vacatures

Op dit moment heeft MPD de volgende vacature:

Vacature Risk Manager

Regelmatig biedt MPD de mogelijkheid stage te lopen. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Open sollicitatie?

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Als je ons een open sollicitatie stuurt, krijg je een ontvangstbevestiging. Jouw sollicitatie wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen en doorgestuurd naar de afdeling die mogelijk interesse heeft. Binnen twee weken informeren we je of er een passende vacature is en wat het vervolg van de procedure is. Het kan ook zijn dat we je sollicitatie graag in portefeuille houden. Ook dat hoor je uiteraard van ons.

Je kunt je open sollicitatie naar ons mailen.

Sollicitatieprocedure 

Wanneer je reageert op een vacature, krijg je van MPD een ontvangstbevestiging. Hierin staat binnen welke termijn je van ons hoort en of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Bij het selectieproces maken we regelmatig gebruik van een persoonlijkheidstest. Mede aan de hand van de uitkomsten stellen wij vast of er een goede match is tussen jouw kwaliteiten, de functie en onze organisatie. Daarnaast voeren wij een wettelijk verplicht integriteitsonderzoek uit. Dit heet pre-employment screening (PES). Bij de screening worden je persoonlijke gegevens nagetrokken. Denk hierbij aan identiteit, referenties en diploma’s.

 

Bent u benieuwd naar wat MPD voor u kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een nadere kennismaking.