Vacature medewerker HR-support

Werken bij MPD 

Media Pensioen Diensten (MPD) is de uitvoeringsorganisatie van pensioenfonds PNO Media en ondersteunt dit pensioenfonds in zijn ambitie om leidend te worden in pensioenoplossingen voor werknemers en werkgevers in de creatieve en digitale sector. Met zo’n 60 medewerkers zijn wij een wendbare en flexibele organisatie waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. 

Wij zoeken een enthousiaste medewerker HR support, ca. 24 uur per week

Wat ga je doen? 

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het hele scala aan HR-support, zoals de administratie van in-, door- en uitstroom; het verzamelen en aanleveren van mutaties voor en het controleren van de externe salarisadministratie. Maar ook het opstellen van diverse rapportages; het opstellen en publiceren van nieuwsberichten en het up-to-date houden van de digitale personeelsdossiers en het personeelshandboek behoort tot je takenpakket. Op verzoek van het management verzorg je standaard correspondentie waaronder arbeidsovereenkomsten.

Daarnaast ben je aanspreekpunt voor managers en medewerkers met vragen over arbeidsvoorwaarden, personeelsregelingen, cao en HR-selfservice.  We werken met het personeels-en salarisadministratiesysteem Nmbrs.

Je hebt in deze rol veel contact met de HR-manager, collega’s van Finance & Control en het management. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor de externe salarisverwerker. In voorkomende gevallen kan je worden gevraagd om bij te springen bij het directiesecretariaat. 

Wat vragen wij? 

Om succesvol te zijn in deze rol beschik je over MBO werk- en denkniveau en een aantal jaren relevante werkervaring. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en weet gemakkelijk (online) contact te leggen. Daarnaast heb je kennis van MS Office, inclusief MS Teams, en kun je werken met Excel voor de financiële kant van je werkzaamheden.

Je werkt gestructureerd, bent nauwkeurig en hebt oog voor detail. Ook vind je het leuk om verbetering aan te brengen in je werk en collega’s op weg te helpen bij allerhande vragen. 

Wat bieden wij? 

Een interessante en afwisselende functie in een informele kleine organisatie. In 2020 scoorden we een 7,7 op onze algemene werknemerstevredenheid.

Naast een salaris conform de CAO voor het Omroeppersoneel, vakantietoeslag, een decemberuitkering van 6 procent en 200 uur verlof bij een fulltime dienstverband bieden we goede arbeidsomstandigheden, een prettige werksfeer én volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Natuurlijk hebben we een prima pensioenvoorziening en betaalt MPD een groot deel van de premie.  

Bij MPD werken we hybride. Dit betekent dat je goede thuiswerkfaciliteiten krijgt zoals een laptop, mobiele telefoon en hulp bij het inrichten van je thuiswerkplek. Je combineert thuiswerken en naar kantoor gaan rekening houdend met de aard van je werkzaamheden.

Enthousiast geworden? 

Dan kijken we uit naar je sollicitatie! Stuur ons via e-mail zo snel mogelijk je cv en motivatie of bel tot 28 juli met Christine van Dam voor meer informatie: 06 463 44 919.

Bent u benieuwd naar wat MPD voor u kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op voor een nadere kennismaking.